Solidaritat 2011-2012

Del 12 al 16 de Març, hem celebrat la Setmana Solidària a l’escola, on els alumnes han fet propostes i han participat en activitats per sensibilitzar vers la necessitat de ser i viure en un món més solidari, obert a les necessitats de moltes persones que pateixen situacions complicades i de les entitats que els hi donen suport.
Els alumnes han assistit a xerrades d’AFANOC, Arrels i Projecte Home, on els han explicat la realitat que viuen dia a dia i els aspectes positius que poden aportar els voluntaris, des de diferents vessants.
L’escola també ha participat a la Jornada Somsolidaris.com? que ha tingut lloc a la Mar Bella. Allà, els alumnes han gaudit de tallers esportius i solidaris. A més, vuit alumnes han fet de voluntaris, tant en l’organització i suport com en algun dels tallers de la Jornada.
Els alumnes de 1r del Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia, també han participat activament en la Setmana Solidària, sensibilitzant i organitzant una campanya de Donació de Sang que aquest any ha esdevingut molt satisfactòria.
D’altra banda, els alumnes han organitzat activitats com un esmorzar i berenar solidari, un bingo-Karaoke, una disco (on hem compartit berenar i ball amb les dones de Llar de Pau), un torneig de Play-Station i una jornada de cinema, a més de muntar la botiga solidària i col•laborar activament fent polseres, anells i arracades. Els diners recaptats en les diverses propostes, s’han destinat  per a una beca de COVIDEC.