Solidaritat 2010-2011

La setmana del 24 al 28 de febrer  vam celebrar a l’escola unes  Jornades Solidàries amb diferents activitats. Els alumnes de l’escola van organitzar  plegats un esmorzar / berenar  i una botiga solidària, així com un cinefòrum per aconseguir diners, destinats a una beca de COVIDEC (Cooperació Vicenciana Desenvolupament Catalunya.
També es van  realitzar  diverses xerrades sobre voluntariat,  a les quals van participar: Fundació ARRELS (per a persones sense sostre), ARED (Associació de Reinserció de Dones), ÀFRICA EDUSA (Àfrica Educació i Sanitat) i AFANOC (Associació de Famílies de Nens Oncològics). Els objectius  d’aquestes xerrades, són: conscienciar als nostres alumnes de la realitat que els envolta, sensibilitzar sobre altres realitats viscudes al Tercer Món , desenvolupar un esperit crític, afavorir la tolerància i la solidaritat i animar a adquirir un compromís fent de voluntari.
Els alumnes de 1r del CFGM Farmàcia i Parafarmàcia van organitzar i coordinar el Dia de la donació de sang.
Agraïm la vostra col•laboració i participació a les jornades, perquè un any més, hem pogut veure i entendre la importància de la Solidaritat com a Valor fonamental dins les nostre Vides.