Solidaritat 2009-2010

Durant la setmana del 8 al 12 de març vam organitzar la Setmana Solidària, amb diferents activitats que tenien la finalitat de recollir fons, destinats a beques de COVIDEC (Cooperaciò Vicenciana Desenvolupament Catalunya).
Les activitats realitzades van ser molt diverses: Donació de sang, xerrades de diferents entitats (AFANOC, ARRELS, ARED, COVIDEC), esmorzar i berenar solidari (cada grup s’organitzava amb la tutora per portar aliments i compartir-los), botigueta solidària (on els mateixos alumnes portaven objectes propis per vendre’ls i n’elaboraven alguns artesanalment), i un Karaoke. 
Va ser una setmana on es van compartir experiències interessants i valors essencials, fonamentats en la solidaritat amb les persones més necessitades.
Durant la setmana els diferents grups van col·laborar en les activitats de voluntariat: servei d'acompanyament de pacients al Psiquiàtric de Sant Joan de Déu (CFGM CAI), realització d'activitats als alumnes d'Educació Infantil a l'Escola St. Joan Baptista (CFGS Infantil).