Solidaritat 2008-2009

La setmana del 16 al 20 de febrer vam celebrar a l'escola unes Jornades Solidàries. Els alumnes de l'escola van organitzar un esmorzar/berenar i una botiga solidària per aconseguir diners, per una beca de COVIDEC (Cooperaciò Vicenciana Desenvolupament Catalunya).
També es van realitzar unes xerrades sobre voluntariat a les quals van participar Fundació ARRELS, ARED (Associaciò de Reinserció de Dones), ÀFRICA EDUSA (Àfrica Educació; i Sanitat) i AFANOC (Associació de Famílies de Nens Oncològics).
Durant la setmana els diferents grups van col·laborar en les activitats de voluntariat: servei d'acompanyament de pacients al Psiquiàtric de Sant Joan de Déu (CAI), realització d'activitats als alumnes d'Educació Infantil a l'Escola Marillac CFGS i la visita a la Fundació: Projecte Home de Montgat.
Aquest curs hem tornat a repetir l'experiència del curs passat i hem tornat a organitzar una "Botiga solidària". Els alumnes han portat alguna cosa per posar-les en venda a preus molt assequibles amb la intenció de recollir diners per una o varies beques per a COVIDEC: ONG que promou el desenvolupament agropecuari, millora de las condicions socio-sanitàries, formació d'agents socials, alfabetització, promoció de la solidaritat, de l'educació...... també proporciona ajuda al Tercer Món a través de persones voluntàries.