Accedeix al repte aquí!

Des de l'escola Solc Nou hem creat un repte solidari anomenat “Crecemos juntos alimentando esperanzas” a partir de la plataforma Migranodearena. La proposta promou valors com la solidaritat i el treball en equip. Per a nosaltres, el projecte no és únicament una recaudació econòmica sin també, una manera de crear vincles amb persones de l'altre part del món. 

 

Voleu ajudar a millorar l'alimentació bàsica i la qualitat de vida de l'alumnat d'infantil i primària d'un centre educatiu a Guinea Ecuatorial? Us agradaria aportar el vostre granet de sorra per alimentar esperances i afavorir el creixement dels nens i nenes de l'escola La Milagrosa de Mokom?

 

El repte que plantegem forma part del projecte solidari "Amics i amigues de Mokom", una proposta d'Aprenentatge Servei que agermana dues escoles: Solc Nou i la Milagrosa (en un poblat de Mokom a Guinea Equatorial). El poble té una única escola i acull alumnat dels poblats propers. L'escola rep infants de 4 a 16 anys, en les etapes educatives d'infantil, primària i secundària (ESBA). El centre va ser creat l'any 1986 per la Companyia de les Filles de la Caritat que treballen conjuntament amb l'equip docent local.

 

Al poblat de Mokom hi ha molts nens i nenes que no poden rebre aliments bàsics com la llet per a garantir una nutrició adequada i un bon desenvolupament. L'objectiu del projecte és aconseguir fons per a finançar la compra de llet i la seva distribució entre l'alumnat d'infantil i de 1r primària de l'escola La Milagrosa de Mokom. 

 

Ens ajudeu?

 

Podeu accedir al repte al següent enllaç: https://www.migranodearena.org/reto/crecemos-juntos-alimentando-esperanzasAKIBA! - GRÀCIES!