L'alumnat de 2n TEI ha elaborat pòsters per a la difusió del concert solidari

Compartim amb vosaltres el resultat d’una proposta que hem plantejat a l’alumnat de 2n del CFGS d’Educació Infantil durant aquests dies de confinament. Han col·laborat activament en l’organització del concert solidari elaborant pòsters per a fer-ne difusió. Aquesta activitat es troba emmarcada dins del Projecte “Amics i Amigues de Mokom”.

 

 

Voleu saber-ne més? Es tracta d’un projecte interdisciplinari d’Aprenentatge Servei basat en la cooperació Internacional on col·labora tot l’alumnat de l'Escola Solc Nou. La finalitat del projecte és recollir fons destinats a ajudar a cobrir algunes de les necessitats educatives de l’escola La Milagrosa, un centre de les Filles de la Caritat situat a Guinea Equatorial, Mokom. Aquest projecte d’innovació permet establir xarxes d’amistat i cooperació internacional, des d’una mirada de justícia global, entre ambdós centres educatius vicencians.

 

L’alumnat treballa a cadascun dels mòduls/crèdits implicats la situació de Guinea en quant a malalties, alimentació, sistema educatiu, sistema sanitari, entorn geogràfic, disponibilitat de recursos, etc. Per tant, aprenentatges vinculats al cicle formatiu que cursen. Es tracta d'un projecte d'Aprenentatge Servei que treballa algunes necessitats socials aprofitant els aprenentatges curriculars propis del cicle i que ofereix un servei a la Comunitat adreçat a l’escola La Milagrosa de Mokom.