Informació actualitzada!

Preinscripció Escolar

 

El Departament d’Educació ha publicat un comunicat que diu:

 

“El Departament d'Educació ajorna la preinscripció escolar.

 

El Departament d’Educació ha decidit ajornar la preinscipció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària fins que es pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat.

 

Constatat l’ajornament del procés de preinscripció i matrícula, serem a l’espera de conèixer-ne els detalls i us en mantindrem informats.

.

.

.

 

Proves d’Accés a la Universitat

 

Els exàmens de la selectivitat d'aquest 2020 també queden ajornats, segons es va comunicar als governs autonòmics des dels Ministeris d’Educació i Formació Professional i el d’Universitats.

 

En el cas de Catalunya, s’han suspès les proves, previstes entre els dies 9 i 11 de juny. Segons s’indica als mitjans, aquesta setmana hi haurà una reunió amb els responsables d'universitats per acabar de concretar les dates, en què segurament ja es fixi el calendari definitiu de la prova.

 

Pel que fa a les pràctiques en els centres de treball i la FP dual, el Ministeri, d'acord amb les comunitats autònomes, ha proposat la flexibilització de les pràctiques necessàries per a superar el curs. Per a aquells que hagin de fer les proves d'accés a la FP de grau mitjà i superior perquè no comptin amb els requisits acadèmics d'accés a aquests ensenyaments, "s'adaptarà el calendari de les proves i matrícula i es mantindrà una reserva de plaça perquè cap estudiant sense possibilitats d'accés", segons informa el Ministeri. Aquestes qüestions es concretaran en una reunió de la Comissió de FP que se celebrarà la setmana vinent.