Nadal 2014-2015

A l'Escola Solc Nou, s’han fet tot un seguit d’activitats per celebrar el Nadal. S’han realitzat activitats de solidaritat durant les quatre setmanes d’Advent com recollida d’aliments, les cantades de nadales a les residències d’avis i recollida de diners per la ONG COVIDEC amb esmorzars i calendaris d’advent solidaris.

Finalment el 23 de Desembre s’ha celebrat el Nadal. Al matí els alumnes de tota l’escola han fet una dinàmica de “Cadena de favors” on cada alumne havia de buscar a un company que li havia tocat prèviament i fer una bona acció. Hem pogut veure abraçades, converses, i accions diverses d’ajuda mútua. Seguidament, tota l’escola s’ha reunit a la sala d’actes i per reflexionar sobre el sentit del Nadal amb vídeos, cançons i reflexions que els alumnes havien preparat amb els tutors.

Al torn de tarda els alumnes han preparat el Nadal a través d’un conte sobre l’esperança, de vídeos de reflexió i de cançons. Aquest any hem pogut cantar acompanyats d’un alumne que tocava el teclat.

A l'acabar la celebració tots els grups, tant de matí com de tarda,  han pogut gaudir del menjar que cada alumne ha portat per compartir.