3 de maig: Campanya de donació de sang a l'escola Solc Nou

El proper dimarts 3 de maig de 2022 tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola Solc Nou la CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG juntament amb col·laboració del Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

El lema d'aquest any és: LA TEVA SANG SALVA VIDES.

Es tracta d'un projecte solidari, altruista que l'alumnat de 1r curs del cicle formatiu de farmàcia i parafarmàcia estem preparant amb molta il·lusió. Els alumnes de 1r Curs de Farmàcia i Parafarmàcia preparen una campanya de Donació de Sang en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Gestionen tot, des del contacte amb l'entitat fins a la difusió de l'event, amb el disseny, impressió i distribució de cartells informatius, així com la recerca de recursos per poder oferir posteriorment als donants. Als diferents Mòduls del Cicle, hauran tractat diversos continguts relacionats amb la sang i impartiran xerrades de motivació a la resta d'alumnes del centre.

Es tracta d'una campanya dirigida a totes les persones que vulguin participar, majors d'edat i que acompleixin les condicions requerides i estipulades pel Banc de sang a l'hora de donar.

Us animem a que us apunteu, enguany serà imprescindible fer-ho amb cita prèvia, en el seguent link: http://donarsang.gencat.cat/solcnou