Inici de curs 2016-2017

El passat divendres 30 de setembre vam celebrar a l’Escola Solc Nou l’inici de curs. Les alumnes de 2n de d’Educació Infantil (tant del torn de matí com del torn de tarda)  van donar la benvinguda a la resta de companys de l’escola.

En paraules de les alumnes: “Us donem la benvinguda a una escola propera, oberta i respectuosa amb tothom. En aquest centre us sentireu fàcilment acollits; les professores, personal d'administració i altres persones de la comunitat educativa us faran sentir còmodes, i es preocuparan per vosaltres.”

La celebració d’inici de curs, és una activitat  que ens ajuda a “aturar-nos”, a pensar en el camí que iniciem, en els reptes i somnis que volem complir, en les alegries que volem viure i en les dificultats que volem superar. Els alumnes i les professores, van poder reflexionar sobre tot això amb una dinàmica, sota el lema “Plantem un somni”.  

Tots dos cursos van recordar que a l’escola es treballen els continguts dels cicles de manera molt pràctica i dinàmica a través de projectes. Tenint sempre en compte, el respecte dels valors humans.

També van aprofitar aquest esdeveniment, per recordar que el dia 27 de setembre va ser el dia de Sant de Sant Vicenç de Paül, el nostre fundador.  Sant Vicenç de Paül va destacar per treballar per la justícia i ajudar a millorar les desigualtats socials. És per aquest motiu, que al llarg d’aquest curs treballarem el valor de la justícia.

I per aquest motiu, també, les alumnes van dinamitzar la celebració d’inici de curs amb activitats relacionades amb la justícia. Al matí amb cançons sobre la injustícia de la guerra i els drets del infants  i a la tarda amb un mural representant en una balança els nostres esforços i compromisos.