Inici de Curs 2013-2014

Els alumnes de 2n del CFGS d’Educació Infantil hem dinamitzat la celebració d’inici de curs, on donem la Benvinguda a tots els companys. Aquest any, coincidint amb el dia de Sant Vicenç de Paúl, fundador de les Filles de la Caritat, l’hem tingut molt present, tot recordant el seu carisma i senzillesa  a través de les seves paraules.

Al matí, hem reflexionat i hem obert finestres per recordar el VALOR de l’any des dels diferents APS que es desenvolupen als cicles, aprenent a mirar amb Sensibilitat social, ambiental i artística/cultural tot allò que ens envolta, sempre des d’un cor obert a donar i rebre el millor de nosaltres mateixos.

Al torn de tarda, hem fet un breu discurs i reproduït un vídeo per motivar a la resta dels alumnes de l’escola. Per finalitzar, hem fet una dinàmica conjunta escrivint en una estrella un desig per aquest nou curs. Totes les estrelles s’han guardat en una casa feta pels alumnes que representa a l’escola. Entre tots els alumnes hem cantat la cançó  “Color Esperanza” de Diego Torres, per posar-hi molta esperança en aquest nou curs.