Inici de Curs 2011-2012

Com cada any, els alumnes de 2n del CFGS d’Educació Infantil han realitzat la Celebració d'Inici de Curs. Durant l’acte, han recordat l’essència de l’escola -que formem entre tots- i el caire acollidor i familiar que encara es respira, tot i haver ampliat i millorat les seves instal•lacions i recursos.
Al matí, el símbol escollit per la celebració han estat uns testos, on tots els alumnes han sembrat una llavor positiva que representa l’inici d’una nova etapa, posant-hi expectatives i desitjos de cara al seu futur professional i personal; Una llavor plantada amb Esperança i  regada amb constància i paciència, per donar bons fruits.
El Solc (forat) on les han plantat dins el test, simbolitza l’escola que els acull (el Solc Nou) i en la que confien per dipositar-hi la seva llavor.
Un cop sembrades les llavors, les tutores de cada curs (en representació de les professores i personal de l’escola) han regat la sorra dels testos, per destacar l’acompanyament i suport durant el seu procés de creixement, per tal de que doni bon fruit.
A la tarda, a més d’un vídeo de presentació, també s’ha realitzat una Gimcana per fomentar el coneixement i la cohesió entre els alumnes, on tots plegats, han acabat descobrint el Sentit de la Veritat.
Al finalitzar cadascú dels actes, la directora ha recordat el 27 de setembre,  dia de St. Vicenç de Paül i ha esmentat una de les seves frases “L’amor és inventiu fins a l’infinit”, posant l’accent a l’actitud que volem que tinguin els nostres alumnes com a futurs professionals. També s’han lliurat uns punts de llibre fets pels mateixos alumnes, per recordar el Valor de la VERITAT i els seus fruits (Confiança, Sinceritat, lSeguretat, Empatia, Honestedat, Serenitat i Assertivitat) aplicats a cadascuna de les branques professionals de l’escola.