Inici de Curs 2010-2011

Els alumnes de 2n del CFGS d’Educació Infantil (torn matí) van motivar a tots els cicles i professorat per participar en la celebració d’inici de curs.
En primer lloc van cantar una cançó tots junts, donant sentit al fet de conèixer-nos i descobrir que plegats “fem escola”. Després van convidar a tots els alumnes i professors a realitzar un acte simbòlic, elaborant un mural d’un arbre que vam anar omplint de vida i color amb les nostres  ditades. Finalment, van fer una bonica reflexió i van repartir un petit detall (imant) com a record de “Benvinguda”, amb la frase de Lluis Llach que simbolitza les eines que tots “tenim” en iniciar el curs: “Tens les mans, tens el cor, tens les claus per obrir horitzons de llum”.
A la tarda, els alumnes de 2n del CFGS d’educació infantil, varen preparar la Celebració d’Inici del curs 2010 – 2011. Amb molta il•lusió i entusiasme, van voler transmetre  el  carisma de l’Escola Solc Nou a través d’una  original dinàmica. Cada alumne havia d’escriure un desig (per  acomplir-se en aquest curs), i  enganxar-lo a la tija d’un globus, simbolitzant així que les nostres aspiracions s’enlairaven i s’arribarien a realitzar. Per últim, els alumnes van projectar un video “lipdub” elaborat per ells, amb la intenció de  donar la benvinguda als nous alumnes.