Farmaconsells

Desde l'any 2010, els alumnes de 2n del Cicle “Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia”  desenvolupen un Projecte d’Aprenentatge-Servei ben especial, anomenat Farmaconsells. Veure Fitxa.
El projecte consisteix en que cada grup de 5-6 alumnes crea un taller teòric-pràctic sobre un tema de salut i, un cop desenvolupat, l’imparteix a diferents col•lectius, on estan incloses persones que pateixen marginació social i malalties cròniques.

Els tallers han estat els següents:
- Estils de Vida Saludable I: Alimentació equilibrada, Cura de les ungles, pell i cabell i Sexualitat Segura dirigit a dones de Llar de Pau.
- Ús racional del medicament, dirigit per part d'un grup als alumnes del CFGM Tècnic en Cures Auxiliars en Infermeria, i per a un altre grup al Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebrón.
- Ginkana de Salutdirigit a la Residència de dones Refugi d'Obreres.
- Estils de Vida Saludable II: Alimentació equilibrada i exercici físic pels alumnes de l'Escola Labouré i de l'Escola Piaget.

A continuació podeu veure en el següent enllaç un recull d'imatges dels diferents anys. I podeu reproduir el video treballat pels alumnes de 2n de Fàrmacia sobre el seu projecte d'aprenentatge servei. Veure video