Dia de la Salut 2011-2012

Els alumnes de Cures Auxiliars d’Infermeria han celebrat el Dia de la Salut.
Al matí, han preparat 4 tallers per motivar als altres grups de l’ escola: un sobre el transplantament d’ òrgans , un altre sobre els diferents mètodes anticonceptius, un sobre la salut bucodental  i un petit circuit pel pati amb els ulls embenats per tal de sensibilitzar als companys sobre el què se sent quan s’ és invident. Tothom s’ ho ha passat d’ allò més bé i han rebut  consells molt saludables.
A la tarda,  han preparat 4 tallers per a la resta de grups de l’ escola i pel grupet de residents de Llar de Pau (amb qui els alumnes desenvolupen el seu Projecte d’Aprenentage-Servei). Els temes dels tallers, han estat: La importància de la higiene de les mans en infermeria,  La salut bucodental,  L’ alimentació equilibrada i per acabar, han fet  una petita revisió mèdica amb la presa de les constants vitals.
A més, tant al matí com a la tarda, una psicòloga d’ Alcohol i societat  ha fet una xerrada informativa als diferents grups d’alumnes de l’escola, que han pogut resoldre molts dubtes i l’han valorat molt positivament.