Curs 2016 - 2017 TCAI

 

XERRADA ALCOHOL I SOCIETAT:

Els alumnes de TCAI han rebut una xerrada sobre alcohol i societat dins el crèdit 8 d'educació per la salut.

EL VESTIT D'AÏLLAMENT:

Dins el crèdit de C6 els alumnes de TCAI han estat practicant com vestir-se en cas de precisar aïllament.

EL LLIT DEL  NADÓ:

Els alumnes de TCAI han estat practicant fer el llit del nadó dins el crèdit C4.

VISITA SEM:

Els alumnes de TCAI han visitat la seu del SEM dins el crèdit de Primers Auxilis.

GRUPS SANGUINIS

Coneixes el teu grup sanguini i Rh? Els alumnes de TCAI coneixen dins del Crèdit 4 el procès d'identificació de grups sanguinis mitjançant la pràctica al laboratori dels companys de PFAR.

REALITZACIÓ DE MAQUETES

Els alumnes de TCAI, dins els mòduls de C2 i C9 han realitzat durant el primer trimestre les maquetes de la cèl·lula i la mandíbula respectivament.

 

TRANSPORT, MOBILITZACIÓ I CANVIS POSTURALS DELS PACIENTS

Els alumnes de TCAI-B (torn tarda) han estat practicant els canvis posturals i la mobilització dels pacients enllitats, temari que correspon al crèdit 3 - Higiene i Benestar del Pacient.

SONDATGE NASOGÀSTRIC

Els alumnes del CFGM Tècnic en Cures Auxiliars en Infermeria practiquen la tècnica de col·locació d'una sonda nasogàstrica. Prèviament, dins del crèdit 4 (Tècniques bàsiques d'infermeria) coneixen els diferents tipus de sondes, el material que necessiten i quines cures han de dur a terme a un pacient portador de sonda nasogàstrica.

SORTIDA QUIRÓN

Un any més, els alumnes del Cicle TCAI, tan torn matí com tarda, han fet una visita a les unitats d'hospitalització de l'Hospital Quirón. Dins del Crèdit 6, els alumnes treballen i estudien les diferents parts de la unitat del pacient que amb aquesta visita han pogut identificar directament.

 

PRACTIQUEM EL LLIT

Dins del Crèdit 6 - Higiene del Medi Hospitalari, els alumnes de TCAI han après el protocol de la realització d'un llit desocupat, el material que necessiten i com s'han de dirigir al pacient.