Curs 2015-2016

Representacions de contes populars

Els alumnes de 2n TEI de torn de matí, dins del mòdul 5 anomenat Expressió i comunicació a l’UF 1, han realitzat les representacions de diferents contes populars infantils.

 Visita a la biblioteca Olcinelles

Les alumnes de 1er TEI A, han visitat la ludoteca Olcinelles dins el mòdul 4 : El joc infantil i la seva metodologia.

 

 

Mil i una festes en una maleta.

Les alumnes de 1er TEI A, han estat realitzant el seu APS a l'escola Marillac dinamitzant la festa de carnestoltes.

 

Fem biberons i papilles de fruites.

Les alumnes de 1er TEI A, han estat preparant biberons i papilles de fruites per tots, veieu els resultats.

 

Projecte d’innovació al CFGS d’Educació infantil.

 Les alumnes de primer del cicle de TEI des de que comencen al setembre, treballen de forma pràctica i visiten diferents llars d’infants.

Aquest curs, a més a més hem inaugurat un nou projecte interdisciplinari. D’aquesta manera, els mòduls més teòrics es treballen des d’una vessant més pràctica. Visiten una llar d’infants i analitzen els materials, els espais, les activitats, etc.

Aquest curs les llars d’infants que hem visitat han sigut Sant Joan Baptista i Marillac.

El projecte s’avalua a través de dianes i dinàmiques on la participació activa de l’alumne té molt protagonisme. Ho podeu veure a les fotografies.

 

Qui ocupa menys?
Les alumnes de 2on TEI B al mòdul 8 anomenat habilitats socials van realitzar una activitat anomenada "Qui ocupa menys?", una activitat que les va ajudar a entendre el concepte de grup i com es poden arribar a comunicar entre elles.

 

Participació al Social Business City Barcelona.

L’Escola Solc Nou va assistir  a l’acte de presentació de les accions de la Social Business City Barcelona, una iniciativa internacional promoguda pel Premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus, que es va celebrar, el 26 de gener,  al Palau de la Música Catalana.

La SBC Barcelona té com a objectiu principal reduir l’atur juvenil a la ciutat de Barcelona mitjançant la promoció i el suport de l’emprenedoria i les empreses socials.

El Palau de la Música va ser l’escenari d’un acte que va comptar amb l’assistència de més de 500 persones. Presentacions innovadores, una taula rodona,  una taula de debat i finalment una conferència del Prof. Muhammad Yunus en la que va compartir missatges molt encoratjadors, entre els que destaquen: “All human beings are entrepreneurs. You are a problem-solver. You can change the world.”

Solc Nou empren!

 

RCP a infants i adults.

Les alumnes de 2n B TEI han realizat les  pràctiques de RCP (Reanimació Cardio Pulmonar), i Obstrucció de les vies respiratòries a infants i adults en situació de Primers Auxilis.