Curs 2013-2014 TEI

Dinàmica de grup: Els planetes

Els alumnes de 2n del CFGS d’Educació Infantil han realitzat una dinàmica anomenada “Els Planetes”, on han representat a grups d’habitants de diverses galàxies, amb rols ben diferents, molt contrastats i divertits. Des del Mòdul 8: Habilitats Socials, l’objectiu ha estat treballar la comunicació (no verbal), desenvolupar estratègies assertives de relació i resolució de conflictes  i reflexionar sobre la importància de la tolerància i l’acceptació de la diferència. Els alumnes s’ho han passat molt bé i han fet reflexions molt interessants desprès d’aquesta vivència.


 

Anem a veure contes per St. Jordi!

Per celebrar el dia de Sant Jordi, els alumnes del CFGS d’Educació Infantil han visitat la Biblioteca Jaume Fuster, on han conegut l’espai infantil del qual disposa. Allà han fullejat, amb molt interès, contes per a infants i han vist les classificacions de les lectures per edats i temes. També han observat la disposició dels espais i el mobiliari adaptat als més petits. Ha estat un matí literari, on els cursos de 1r i 2n han compartit un temps i un espai cultural, descobrint l’ampli ventall que abasta la literatura infantil.

Visita al SEM

En Primers Auxilis els alumnes de segon curs han visitat el SEM per veure les unitats d'emergència sanitària.

Preparem materials i activitats amb els més petits!

Els alumnes de primer curs del matí han visitat l'escola Marillac. En el Mòdul 2 han estat preparant materials i dissenyant activitats dirigides als nens de la llar i del parvulari. Han realitzat activitats per potenciar les emocions i el llenguatge matemàtic. També, per treballar la selva, els massatges, els transports i els oficis.