Curs 2012-2013 TEI

Ens disfracem!
Els alumnes de primer curs del torn de matí han estat dissenyant les seves disfreces per aprendre com celebrar el Carnestoltes amb els més petits.

 

Creació de Blocs Educatius
Les alumnes del segon curs al Mòdul 5 Expressió i comunicació a la Unitat Formativa "Intervenció en el desenvolupament de la comunicació i l'expressió a través de les TAC", han realitzat uns Blocs Educatius. A continuació presentem els enllaços:

Representem els contes!

Les alumnes del segon curs d’educació infantil s’ ho van passar d’allò més bé a l’explicar  contes populars .Des del mòdul 5 (Expressió i comunicación)  van posar en pràctica les seves habilitats gestuals, verbals i plàstiques.
Van representar contes com  Els tres porquets, la Caputxeta Vermella, la Rinxols d’Or, la Rateta que escombrava l’escaleta, etc.
Es van aprendre els contes , van preparar el vestuari adequat i van deixar volar la imaginació en les aventures de les protagonistes.
A veure si trobeu al llop, caputxeta, els porquets, els ossets, la rinxols, els pretendents de la rateta, l’àvia, el llenyataire…

 

 

Can Coll

Els alumnes i les alumnes de primer d’educació infantil de la tarda han visitat el centre medi ambiental Can Coll ubicat a Cerdanyola. Des del Mòdul 4 (El joc i la seva metodologia) es treballa el tema de les sortides escolars.
En primer lloc quan els van rebre la Roser i en Joan, els educadors que van dinamitzar la sortida. Els van oferir el material, mapa i programes didàctics per poder treballar amb els infants quan van d’excursió.
Van veure la maqueta gegant, l’hort, la granja, la casa dels petits i el centre de recursos. Van poder experimentar, manipular  i aprendre molt bé els diferents espais i les activitats que es realitzen allà.

Els Aniversaris i els Racons

Les alumnes de 1r del CFGS d’Educació Infantil, des del Mòdul 4 “El joc infantil i la seva metodologia”, han estat pensat i treballat a l'aula com i de quina manera es poden celebrar els  Aniversaris amb els infants a l’escola. També han treballat els racons. Han preparat i posat en pràctica amb el grup/classe moltes i diverses activitats, que els han fet passar estones ben divertides. S’han relaxat, han experimentat,  han gaudit de formes i colors  i han  tastat fruites i hortalisses; també han  jugat amb l'aigua: omplint, buidant, remenant, fent surar o observant com s’enfonsaven objectes, i  moltes altres coses. Han estat aprenent d’una manera lúdica i molt constructiva!.