Curs 2010-2011 TEI

Taller de Titelles 2n TEI
Avui ens han vingut a veure uns personatges molts divertits que ens han explicat històries molt entretingudes i educatives.
Aquestes titelles han estat realitzades amb molt d’art i imaginació pel grup de segon d’educació infantil en el mòdul 5 d’expressió i comunicació.
Hem pogut parlar amb la iaia Paca, la granota amigota, el pingüi Pitiflu,  el pirata rata, l’aranya castanya que  mai enganya,  el Joplin, la tortuga,  Lola la pallassa, l’Ani, laRita, l’Elenita, la  Mariona,  la Catalina, en Dentetes, en Leonchi, i en Pinxu.
Ens ho hem passat molt bé! A veure si els descobriu!!

2n TEI Tarda Visita al SEM
Els alumnes de 2n del Cicle Tècnic d’Educació Infantil hem visitat el Centre d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM) ,112 o 061.
Aquesta activitat forma part del mòdul de Primers Auxilis. La visita constava de dues parts, una teòrica i altra de caire més pràctic:
A la primera, ens han presentat la gestió, protocols, recursos, quin tipus de personal hi treballa i tot allò referent a la organització i funcionament del Servei. Durant la segona part, hem pogut  veure al personal, on reben les trucades i com està organitzat.
Finalment, ens han ensenyat com és per dins una ambulància i el seu equipament.

Treballem la llengua anglea en el CFGS de TEI
Les alumnes de ler TEI B, a partir d’una petita programació, hem realitzat quatre racons de joc per tal de treballar determinats hàbits d’autonomia personal,  aprofitant per introduir la llengua anglesa als infants.
Ens ho hem passat d’allò més bé preparant bits de memòria, cercant cançons adients, vocabulari, vídeos i power-points... and all in English!.
We enjoyed learning through play!!!

Presentem activitats: Celebrem la Pasqua
La Pasqua ha arribat a l’escola! Les alumnes de primer d’educació infantil han preparat tallers i jocs per simular activitats de temps lliure relacionades amb  aquesta tradició cristiana. Han estat presents els elements més festius com la mona, els ous, els rams…Aquesta activitat s’enmmarca en el mòdul 4 del joc i la seva metodología. Esperem que us agradi!

Aliments Infantils 1r TEIB 
Les alumnes de 1r curs de Tècnic d’Educació Infantil hem elaborat un fitxer amb diferents aliments infantils que hi ha al mercat: Llets i derivats lactis, farinetes de cereals i potets de purés de fruites o de verdures amb vedella, pollastre o peix, aliments especials com llets hidrolitzades o sense lactosa, etc.

Cada grup ha exposat i ha realitzat una activitat ben divertida per donar a conèixer els productes i les qualitats nutritives que han presentat en les respectives fitxes.
Ens ho hem passat molt bé i  hem après moltes coses sobre l’alimentació dels infants.

"Pintem la Diversitat": Els alummnes de primer del matí en el mòdul 2 han treballat estratègies metodològiques a partir d'un conte.

 

Els alumnes de 2on del torn de tarda han realitzat l'activitat
"Aprenem catala".
 

Els alumnes presenten l'activitat "Un conte no parlat"
Taller d'anatomia
Les alumnes de 1er de TEI B ens ho hem passat d’allò més bé, tot recordant els nostres coneixements d’anatomia.

Hem cercat la informació necessària per tal de presentar a la resta de companyes l’aparell o sistema del cos que ens ha tocat treballar, realitzant una petita presentació acompanyada d’una demostració pràctica del seu funcionament, mitjançant una maqueta o manualitat. El que més ens ha agradat ha estat realitzar activitats per tal d’entendre, com si fóssim infants, les importants funcions dels nostres principals aparells i sistemes.
 
Els alumnes han treballat el carnestoltes