Curs 2009-2010 TEI

El Racó de la llet del nadó

Els alumnes de primer del torn de tarda del cicle d'educació infantil, hem dut a terme per petits grups una recerca d'informació sobre els diferents tipus d'alimentació infantil i els nutrients que la composen. Posteriorment vam fer una sèrie de presentacions al grup, exposant la informació trobada d'una forma dinàmica, amena i divertida.

Podeu gaudir de les fotos d’un important experiment ( per conèixer les llets d’iniciació)......

 


Racons
Les alumnes de 2on d’Educació Infantil del matí hem realitzat diferents racons pel Crèdit 3 “Autonomia personal i salut”. Els hem presentat a les nostres companyes i hem gaudit com els infants a qui van dirigits amb el material i les activitats que hem preparat.
 

 Aprenem Anatomia

Els companys de primer d'Educació infantil dels torns de matí i de tarda dins del Mòdul 3: “Autonomia personal i salut” hem fet mitjançant dinàmiques, jocs, power- points i maquetes, explicacions d’alguns dels principals aparells dels cos humà.

L'aparell respiratori, el circulatori, el digestiu...

Quina emoció i quins nervis ens van agafar a tots quan va arribar l'hora de veure si les maquetes funcionaven davant de la classe! Doneu un cop d'ull ja veureu que bé que ens ho vam passar!


Treballem la diversitat

Els alumnes de la tarda i del matí de 1r TEI hem fet un taller per tal de treballar la diversitat amb els infants.

 

 Activitat per ajudar a desenvolupar els sentits dels infants

 

Els alumnes de 1r d’Educació Infantil del torn de la tarda, hem aprés a experimentar els sentits expressant amb la pintura una cançó que escoltavem.

 

 La Castanyada

 

Els alumnes de 1r d’Educació Infantil del torn de la tarda hem preparat unes activitats per celebrar amb els infants d’un esplai de 5 i 6 anys la festa de la Castanyada.

Si voleu veure com ho vam preparar, aneu passant les fotos.


Activitat per celebrar el Nadal amb els Infants d'un esplai

Els alumnes de 1r d’Educació Infantil del torn de la tarda hem preparat unes activitats per celebrar amb els infants d’un esplai de 5 i 6 anys la festa del Nadal.

Si voleu veure com ho vam preparar, aneu passant les fotos.