L'alumnat de TEI us parla sobre la seva pròpia experiència al nostre centre en aquest vídeo

CFGS Tècnic/a superior en Educació Infantil

La Carlota, el Ferran i la Clàudia han cursat 2n aquest any i comparteixen amb vosaltres la seva experiència a Solc Nou. Podeu accedir al seu testimoni en aquest enllaç.

.

Característiques del cicle:

El títol de tècnic/a superior en Educació Infantil capacita per programar i avaluar activitats d’atenció a la infància, aplicant els mètodes d’ensenyament–aprenentatge a nens de 0-6 anys.

El nostre pla pedagògic potencia l’educació en valors des d’una metodologia dinàmica,  tenint en compte les diferents necessitats individuals i socials. En aquest sentit, comptem amb una iniciativa innovadora: El Projecte d’Aprenentatge i Servei (APS), on es duu a terme una pràctica solidària d’allò après a l’aula.

Els continguts teòrics es complementen amb la Formació en Centres de Treball (FCT) en diversos Centres Educatius de la ciutat que col·laboren amb nosaltres.

A més, realitzem diverses sortides didàctiques per tal de complementar el procés d’aprenentatge: ludoteques, espais familiars, escoles bressol, centres de recursos, centres d'atenció especial a la infància...

Per desenvolupar la formació i assolir les competències pròpies dels futurs i futures Tècnics Superiors d'Educació Infantil, disposem de recursos específics i comptem amb aules perfectament equipades.

 

. .

Què estudiaràs?

 

Dos cursos acadèmics (2.000 hores).

 .

 

On treballaràs?

Les ocupacions i llocs de treball més rellevants són els següents:

  • Llars d'Infants
  • Parvularis
  • Serveis Socials i Culturals
  • Ludoteques
  • Colònies Infantils