CFGM Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Característiques del cicle:

El Tècnic en Cures Auxiliars desenvolupa la seva tasca col·laborant amb la resta de components de l'equip d’infermeria.

Té com a principal objectiu ajudar als alumnes a créixer com a persones i com a bons professionals. Disposa per a la formació tècnica d’aules adaptades a les necessitats de preparació de futurs Tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria i de la col·laboració dels diferents hospitals on els alumnes realitzen la seva FORMACIÓ en Centres de Treball.

La formació humana s’aconsegueix completant el curs amb tot tipus d’activitats que fomenten el desenvolupament de les aptituds imprescindibles per poder dedicar la vida a la cura dels altres.

Destaquem com a particularitat del Centre la setmana solidària, l'assignatura d'ètica professional, les visites a centres per realitzar activitats solidàries, tutories individualitzades, agrupaments flexibles, atenció a la diversitat, debats sobre temes d’actualitat...

El nostre objectiu fonamental és formar millors persones per tal què tinguin cura d’aquells que pateixen qualsevol tipus de malaltia, independentment, de la seva edat, sexe, cultura o condició social.