Activitats PFAR 2011-2012

Visita Escola Marillac
Els alumnes de 4t d’Eso de l’escola Marillac, han vingut a visitar el nostre centre per conèixer les instal•lacions i el cicles de PFAR.
Els alumnes de 2n de Farmàcia i Parafarmàcia, els han mostrat de manera ben pràctica i dinàmica alguns dels continguts: han observat diferents parts de plantes i han descobert el seu ús terapèutic;  maquillatge cosmètic, primers auxilis i formulació magistral, on han après a fer càpsules.


Visita al Banc de Sang i Teixits
Els alumnes de 1r del Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia han visitat la seu del Banc de Sang i Teixits, com a complement formatiu del seu Projecte d’Aprenentatge Servei sobre la Donació de Sang. Allà  han conegut de primera mà les instal•lacions on cada dia s'hi processa la sang de totes les donacions de Catalunya. També han visitat els laboratoris de seguretat transfusional i Xcelia, la divisió de teràpies avançades del BST,  a més del Banc de cordó i el Banc de llet materna, entre altres. Ha estat una visita molt interessant.


Laboratori PFAR
Els alumnes del Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia estan utilitzant aquest curs, amb molta il·lusió, el nou laboratori del qual disposen per treballar.
Tant els de 1r com els de 2n Curs, hi realitzen sessions pràctiques sobre Operacions Bàsiques de Laboratori, Dispensació de Productes Farmacèutics i Parafarmacèutics i Formulació Magistral, entre altres activitats. La valoració fins al moment, ha estat molt positiva. Els ha agradat molt disposar d’un espai així, gran i molt ben equipat, per enriquir la seva formació.Visita Hospital Quirón
Els alumnes de 1er curs del cicle de Farmàcia i Parafarmàcia en el Mòdul 2 "Dispensació hospitalària", han  visitat el Servei de Farmàcia Hospitalària de l'hospital Quirón. Allà han estat  atesos per la responsable del Servei, i han pogut comprovar les funcions diàries que s'hi desenvolupen i el paper del tècnic a la Farmàcia Hospitalària.  Ha estat una visita molt didàctica.