Activitats PFAR 2010-2011

Formulació Magistral
Maig 2011: Els alumnes de 2on curs de Farmàcia i Parafarmàcia hem visitat la Farmàcia Xalabarder de Barcelona. La empresa compta amb equipaments ideals per observar les Bones Pràctiques de Laboratori que hem estudiat aquest any al Mòdul 4 : "Formulació Magistral". Ha estat una de les visites més interessants d'aquest curs!Una altra manera d'aprendre anatomia
Els alumnes de 1er del Cicle de Farmàcia i Parafarmàcia hemr-points i realitzant activitats per veure si els companys aprenien allò que hem explicat; Ah!! I hem fet unes maquetes que ens han servit per entendre i aprendre la fisiologia dels aparells i sistemes que hem treballat.


Visita Federació Faramacèutica 2010-11
Els alumnes de 1er i 2on del cicle de Farmàcia i Parafarmàcia hem realitzat una visita a la nova seu de Federació Farmacèutica a Gavà. Allà hem pogut admirar el grau d'automatització i robotització del magatzem, i comprovar directament d'on surten les caixes amb els medicaments que rebem després a les oficines de farmàcia i als hospitals.


Taller Maquillatge
Els alumnes de primer curs del cicle de Farmàcia i Parafarmàcia hem rebut una xerrada per part dels laboratoris Pierre Fabre, sobre l’ús del maquillatge corrector davant diferents lesions que pot presentar la pell com a manifestació d’alguna patologia cutània.
Ha estat una xerrada  força interessant, on els alumnes hem participar molt.Considerem que aquests tallers són molt útils, ja que en un futur serem nosaltres qui haurem d’aconsellar els usuaris sobre aquest tipus de productes.