Activitats PFAR 2007-2008

Visita a la Federació Farmacèutica i Acofarma:
Els alumnes de farmàcia hem realitzat una doble visita relacionada amb els productes farmacèutics: Federació Farmacèutica i Acofarma. En una completíssima volta per aquestes instal·lacions hem après com es fabriquen, dosifiquen, etiqueten i distribueixen multitud de medicaments i productes de parafarmàcia. Les dues empreses ens acullen cada any amb els braços oberts i ens fan sentir convidats especials. No en va, en sortir del cicle molts dels estudiants utilitzarem els seus serveis.

 

 

Fem anàlisis de sang i d'orina:
Dins del crèditdit 5 fem anàlisis senzilles per diagnosticar malalties o estats fisiològics: calci en sang, colesterol, embaràs, salmonelosi, grups sanguinis, antibiogrames... Gràcies a la col·laboració de laboratoris de qualitat reconeguda, disposem dels reactius que ens permeten treballar igual que en un laboratori d’anàlisis clíniques. 

 

Let's have brunch i Jardí botànic de Barcelona: 
Els alumnes del cicle de Farmàcia a primers de maig, hem fet una excursió molt primaveral. Aprofitant que estem estudiant les plantes medicinals, hem fet una visita a aquest impressionant jardí, ubicat a la muntanya de Montjuïc.
Abans però;, hem agafat forces amb un fenomenal BRUNCH (barreja d’esmorzar i dinar a l'estil anglosaxó). L'àpat ha estat format per aliments de tota la piràmide de la salut, començant pel més bàsic (entrepans) i acabant pel més dolç (dònuts).

 

Practiques al Laboratori:
Al cicle de Farmàcia es fan diverses pràctiques al Laboratori. Així els alumnes pràctiquen allò que han après en les classe. Podeu veure totes les imatges.