Activitats CAI 2013-2014

VISITA AL CENTRE MÈDIC TEKNON

Els alumnes de TCAI A i B, dins del crèdit 2,  han visitat el servei de diagnòstic per a la imatge del Centre mèdic Teknon. En primer lloc els va rebre l’ Ana Pajares que és professora de la nostra escola i infermera de diagnòstic per la imatge del centre mèdic Teknon . Un cop realitzades les explicacions generals, els alumnes van passar en grupets per les diferents instal·lacions, sempre guiats per l’ Ana Pajares i amb el recolzament de tècnics i metges que en aquells moments estaven en el servei.

 

VISITA AL SEM

Els alumnes del Grau Mitjà Tècnic en Cures Auxiliars en Infermeria van fer una visita a les instal•lacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

Durant el curs els alumnes treballen les seqüències d’actuació davant en una situació d’emergència des del Crèdit 5 – Primers Auxilis. Aquest dia van poder veure la organització del servei (Primers Auxilis), el seu funcionament i se’ls hi va ensenyar l’equipació de les noves ambulàncies que el SEM ha posat en funcionament.FESTA DE CARNESTOLTES A L'HOSPITAL SANT JOAN DE DÉU DE SANT BOI.

Els alumnes de TCAI A i B han participat com a voluntaris a la festa de carnestoltes de l’ hospital de Sant Joan de Déu de Sant Boi.

Els alumnes han acompanyat als pacients i han animat la festa. Ha estat una experiència molt positiva i enriquidora.