Activitats CAI 2010 - 2011

Mural Marató TV3 2010
Els alumnes de CAI A hem gaudit molt realitzant aquest mural per la MARATÓ. Hem treballat plegats i units, que és el que compta i tots hem aportat el nostre granet de sorra. Mentre uns pintaven, els altres dibuixaven o retallaven i de cop i volta ens vam adonar que érem capaços de fer grans coses si ens posàvem d’acord i ens ajudàvem els uns als altres. Ens encantaria guanyar el premi!!!
Amb motiu de la Marató de TV3 que es celebrarà al desembre, els alumnes de CAI-B de l’escola Solc Nou hem elaborat un mural dedicat a les persones que pateixen lesions medul•lars i cerebrals adquirides. Especialment, aquelles que han participat a la campanya i ens  han fet conèixer la malaltia i el seu esforç per superar-la. També hi considerem la necessitat de dedicar més mitjans a la  investigació.


La possibilitat de trobar una pròxima curació uneix als nostres protagonistes, com també passa en el dia a dia de tots els malalts, els seus familiars, cuidadors, metges i personal sanitari que els envolta.

Amb aquest mural, els estudiants de Cures Auxiliars d’Infermeria  volem solidaritzar-nos amb els lesionats medul•lars i oferir-los  els nostres millors desitjos amb  l’evolució de la seva malaltia, i la seva superació.

A vegades no som conscients que qualsevol de nosaltres  podem patir lesions medul•lars i cerebrals,  fins i tot els més joves.
I com van dir alguns dels afectats: “en un segon, et pot canviar la vida”.