Els amics i amigues de Mokom, un projecte de cooperació amb l'escola La Milagrosa de Guinea Equatorial.

Des de l'escola Solc Nou volem compartir amb vosaltres un nou repte que hem creat de la mà de la plataforma Mi grano de arena: Aquí pintem tots! (Https://www.migranodearena.org/reto/-aqui-pintamos-todos-)

El projecte forma part de la proposta d'aprenentatge servei Els amics i amigues de Mokom que realitzem en col·laboració amb el col·legi la Miraculosa de Guinea Equatorial.

La proposta forma part de la nostra identitat i ens ofereix viure valors com la solidaritat, el treball en equip i l'ajuda a l'altre. Per a nosaltres, el projecte no és únicament una recaptació econòmica sinó és, sobretot, una manera de crear vincles amb persones d'una altra part de món.

L'escola La Miraculosa està situada en Mokom, un poblat a la part continental de Guinea Equatorial, prop de la frontera amb Camerun. El poble té una única escola i acull un alumnat dels poblats propers. A l'escola van nens i nenes de 4 a 16 anys, recorrent les etapes educatives d'infantil, primària i secundària (ESBA). El centre va ser creat el 1986 per les filles de la caritat que treballen al centre juntament amb un equip docent local.

El centre és un espai d'oportunitats per accedir a estudis professionals i als treballs qualificats. En definitiva, un espai de creixement i justícia social per a tots i totes.

Algunes de les infraestructures de l'escola estan fetes malbé i aquest any ens agradaria que es poguessin millorar: arreglar persianes, pintar tanques, canviar algunes portes, etc.

A través Mi grano de Arena hem creat un repte de crowfunding per fer una petita contribució a el centre. Ens ajudeu a aconseguir-ho?

Veureu tota la informació i podeu fer les vostres donacions a partir d'un euro aquí: https://www.migranodearena.org/reto/-aqui-pintamos-todos-